Peuterprogramma

Peutergroepen
Bij Hoera bieden we peuters de mogelijkheid om spelenderwijs de wereld te ontdekken, samen plezier te beleven en dingen te ervaren. Dit alles in een veilige en huiselijke omgeving. We werken in de peutergroepen met het programma 'Uk & Puk'; met leuke, afwisselende thema's, afgestemd op de leeftijd en belevingswereld van de peuters. Peuters leren zo hun eigen "ik" kennen en vergroten hun zelfstandigheid en hun woordenschat. Ze leren spelletjes en liedjes, ze doen bewegingsactiviteiten en leren werken met verschillende materialen. Ze beginnen met tellen en taalspelletjes, leren speelgoed delen, op hun beurt wachten en conflictjes oplossen. Spelen en leren gaan zo hand in hand.

Meedoen aan het peuterprogramma zorgt voor de brede ontwikkeling van kinderen en biedt ze een stevige basis, als voorbereiding op de start op de basisschool. Bij Hoera werken we bovendien intensief samen met de basisschool om te zorgen voor een laagdrempelige overstap en een kansrijke start voor alle kinderen.

Wilt u meer weten over hoe wij werken? Maak gerust een afspraak voor een kennismaking op de locatie van uw keuze of bezoek ook eens onze website www.hoerakindercentra.nl. Wilt u actuele informatie over plaatsingsmogelijkheden? Belt u dan met ons Servicepunt T: 077-358 97 97 (tijdens kantooruren).